AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL: "ZULMÜ GÖRDÜĞÜMÜZ ZAMAN ZULME BAŞ KALDIRIRIZ"

Ünal: “Cumhurbaşkanımız özellikle Myanmar ve Arakan’da zulüm çeken Müslümanlar için girişimlerde bulundu. İnşallah bu girişimler sonuç verecektir"


AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL:


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bayram namazını Kahramanmaraş'ta kıldı


Ünal: “Cumhurbaşkanımız özellikle Myanmar ve Arakan’da zulüm çeken Müslümanlar için girişimlerde bulundu. İnşallah bu girişimler sonuç verecektir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Myanmar ve Arakan’da zulüm çeken Müslümanlar için girişimlerde bulunduğunu hatırlatarak, "Türkiye olarak biz her zaman zalimin karşısında olduk, mazlumun yanında olduk. Zulmü gördüğümüz zaman zulme baş kaldırırız" dedi.
Ünal, Kahramanmaraş'taki Abdulhamithan Camisi'nde bayram namazını kıldıktan sonra yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle Myanmar ve Arakan’da zulüm çeken Müslümanlar için girişimlerde bulunduğunu belirterek, “Bizim şu anda hamd olsun birliğimiz, beraberliğimiz, düzenimiz, yerinde ama dünyanın değişik yerlerinde Suriye’de Irak’ta, Afkanistan’da aynı şekilde şuanda Arakan’da acı çeken eziyet gören Müslüman kardeşlerimizle de kalbimiz bir. Ve Türkiye olarak biz her zaman zalimin karşısında olduk, mazlumun yanında olduk. Bu bizim milletimizin temel özelliğidir. Zulmü gördüğümüz zaman zulme baş kaldırırız. Mazlumu gördüğümüz zamanda, mazlumun üzerindeki o zulmün kaldırılması için de seferber olan bir milletiz. Şuan da her düzeyde özellikle Cumhurbaşkanımız, dün ve evvelkisi gün çok ciddi temaslarda bulundu, özellikle Myanmar’da Arakan’da acı çeken zulüm gören kardeşlerimiz için. İnşallah bu girişimler sonuç verecektir" dedi.
Mahir Ünal, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra, çocuklara bayram harçlığı dağıttı.