GÜLÜŞ TASARIMI HER YAŞTAN HASTAYA UYGULANABİLİR

GÜLÜŞ TASARIMI HER YAŞTAN HASTAYA UYGULANABİLİR

Prof. Dr. Ömer Kutay, güzel gülüş sağlayan gülüş tasarımının her yaştan hastaya uygulanabileceğini belirtti.

08 Eylül 2017 - 17:36

Diş Doktoru Prof. Dr. Ömer Kutay, gülüş tasarımı ile ilgili detayları anlattı. Gülüş tasarımının her yaştan hastada uygulanabileceğini aktaran Kutay, “Günümüzde estetik diş hekimliğinin gelişmesiyle,hastaların en çok yakındığı güzel gülüşe kavuşmak artık çok daha kolay ve zahmetsiz.Güzel gülüş denilince aklımıza gelen diş,diş eti uyumu,dişler arasında ki altın oran, dişlerin sıralanışı ve renkleri, dudakları ile uyumludur” dedi.

“HASTALAR BU UYGULAMALARLA ÇOK DAHA SAĞLIKLI GÜZEL VE TEMİZ DİŞLERE SAHİP OLUYORLAR”

Nişantaşı’ndaki kliniğinde uygulamayı gerçekleştiren Kutay, “Hastalar bu uygulamalarla çok daha sağlıklı güzel ve temiz dişlere sahip oluyorlar. Gülüş tasarımında ilk randevu hastalarla konuşma randevusudur. İlk randevuda hastanın beklentilerini dinliyoruz, çene ve diş röntgenini çekiyoruz. Tedaviye başlamadan önceki fotoğraflar ve modelleri alıp, hastanın problemini belirleyip bunu nasıl çözebileceğimizi ve tedavi seçeneklerimizi karşılıklı konuşup, neler yapabileceğimize karar veriyoruz” şeklinde konuştu.

Diş Doktoru Prof. Dr. Kutay gülüş tasarımında uygulanan tedavilerinden şu şekilde bahsetti: “Gülüş tasarımını kapsayan tedaviler diş beyazlatma, lamine (yaprak porselen), kompozit bonding, zirkonyum kaplamalar, şeffaf plaklarla uygulanan ortodontik tedavi , diş implant tedavisine kadar geniş tedavi seçenekleri vardır. Ta ki bu uygulamalar hastanın gereksinimine göre karar verilip uygulanır”. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo