GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ

GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ

AK Parti’li Büyükşehir ve il belediye başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz son 17 yılda hem mahalli idarelerde hem de genel seçimlerde AK Parti'yi birinci yaparak hizmetlerimizden memnuniyetini gösterdi.

02 Kasım 2019 - 18:26

AK Parti’li Büyükşehir ve il belediye başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz son 17 yılda hem mahalli idarelerde hem de genel seçimlerde AK Parti'yi birinci yaparak hizmetlerimizden memnuniyetini gösterdi. Türkiye'nin bekasının garantisi AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. Biz ne kadar güçlü olursak ülkemiz de o kadar güçlü olacaktır” dedi. Toplantıda Başkan Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile büyükşehir belediyeleri ile ilgili bilgileri paylaştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Genel Merkezi’nde Büyükşehir ve il belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda hazır bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Hayrettin Güngör’ün yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile belediye başkanları da yer aldı.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, “Milletimiz son 17 yılda hem mahalli idarelerde hem de genel seçimlerde AK Parti'yi birinci yaparak hizmetlerimizden memnuniyetini gösterdi.Türkiye'nin bekasının garantisi AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. Biz ne kadar güçlü olursak ülkemiz de o kadar güçlü olacaktır.İnşallah 7'nci büyük kongre sürecimiz metal yorgunluğunun son izlerini de sildiğimiz, yenilenmiş, tazelenmiş bir şekilde tekrar yola revan olduğumuz farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN İLE BİLGİLERİ PAYLAŞTI

Gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyükşehir belediyeleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında büyükşehir ve il belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Cumhurbaşkanımızla büyükşehir belediyelerimizle ilgili bilgileri paylaştık” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo