GİDER BORUSUNU TAMİR EDERKEN DÜŞÜP ÖLDÜ 

GİDER BORUSUNU TAMİR EDERKEN DÜŞÜP ÖLDÜ 

Kahramanmaraş’ta yabancı uyruklu bir kişi, yalnız yaşadığı evin tavanındaki gider borusunu tamir ederken düşerek hayatını kaybetti. 

02 Eylül 2019 - 13:25 - Güncelleme: 02 Eylül 2019 - 13:29

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesi Kayabaşı Mahallesi'ndeki müstakil bir evde yaşayan Mahmut Kemal (47), evin tavanındaki gider borusunu tamir ederken dengesini kaybedip yere düştü. 
Kemal’den haber alamayan arkadaşları, evin banyo penceresinden içeri girdiğinde Kemal’in yerde cansız şekilde yattığını gördü. Haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık görevlileri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. 
Mahmut Kemal’in ölmeden yaklaşık bir saat önce de evin yakınında bulunan ağaçtan incir topladığı öğrenildi. Kemal’in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Komşusu Cemile Özkan, “Ben içeriden yemek hazırlıyordum insanların bağırma seslerini duydum ve dışarı çıktığımda Mahmut’un öldüğünü söylediler. Ben de, ‘ne ölmesi’ dedim ve ambulansı çağırttırdım. Ambulans da gelince öldüğü meydana çıktı. Evde yalnız yaşıyordu” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo