GELECEK NESİLLERİMİZE EMANET EDECEĞİMİZ EN BÜYÜK...

GELECEK NESİLLERİMİZE EMANET EDECEĞİMİZ EN BÜYÜK HAZİNELERİMİZDEN BİRİSİDİR

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu Başkanı Serdar Zabun bir mesaj yayınladı.

28 Ağustos 2017 - 16:27

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, ülke topraklarının geri alındığı, Yunan Ordularının İzmir'e kadar takip edilerek İzmir'in kurtarılmasıyla Türk topraklarının Yunan işgalinden tamamen kurtulduğu tarihi bir gündür.

Bu zafer, Türk milletinin yeniden doğuşudur. Ordumuzunbüyük zaferiyle sonuçlanarak yüzyıllar sonra bile onur ve ibretle okunacak bir destandır.

Bin yıldır bu topraklarda destanlar yazanYüce Türk Milleti, yüreğinde Allah aşkı ve vatan sevdası ile bugün de, yarın da destan yazmaya, istiklal ve istikbal uğrunda bir ölüp bin dirilmeye devam devam edecektir.  

Atalarımızın bize mirası, 30 Ağustos Zafer Bayramı, gelecek nesillerimize emanet edeceğimiz en büyük hazinelerimizden birisidir.

Milletimizin bu onur gününü kutluyor, adıyla gururlandığımız başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere azizşehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi şükran ve rahmetle yad ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
https://www.alexa.com/siteinfo