ETEKLİ VİDEO CİNAYETİNİN İKİNCİ ŞÜPHELİSİ DE TUTUKLANDI 

ETEKLİ VİDEO CİNAYETİNİN İKİNCİ ŞÜPHELİSİ DE TUTUKLANDI 

Kahramanmaraş’ta 6 gün önce kaybolan ve cansız bedeni dün ormanlık alanda bulunan Ahmet Şeker’in ölümüyle ilgili ikinci şüpheli Goncagül Uçar da tutuklandı. 

15 Mayıs 2019 - 21:23

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi yemekhanesinde işçi olarak çalışan Ahmet Şeker (23), öğle saatlerinde işe gitmek için evinden ayrıldı. Aradan geçen zamana karşı kendisinden haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi. İnceleme başlatan polis, Mustafa Şeker’in kaybolduğu gün görüşme yaptığı kişileri araştırdı. Şeker’in arkadaşı Ali Osman Karataş’ın (23) ikametinde yapılan arama sonrası suç aleti bıçak bulundu. Bunun üzerine cinayet şüphesine ulaşan polis ekipleri, Ali Osman Karataş’ı Kilis’te, şüphelinin kız arkadaşı Goncagül Uçar’ı ise Osmaniye’de gözaltına aldı. 
Gözaltına alınan Goncagül Uçar, erkek arkadaşı Ali Osman Karataş’ın Ahmet Şeker’i bıçakla öldürdüğünü, cesedini ise Dulkadiroğlu ilçesinin Yedikuyular Kayak Merkezi yolundaki ormanlık alana attıklarını itiraf etti. 
Cinayetin ise Mustafa Şeker’in Ali Osman Karataş’ı etekli videosunu çektiği ve silmesini istediği için işlendiği iddia edildi. 
Olayla ilgisi olduğu belirlenen Ali Osman Karataş kasten öldürme suçundan tutuklanırken, şüpheli Goncagül Uçar, emniyetindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo