ENGELLİ DOSTU KADİR GÜLMEZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

ENGELLİ DOSTU KADİR GÜLMEZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kahramanmaraş’ta istikrarlı bir şekilde yürüttüğü Mavi Kapak Kampanyasıyla yaklaşık 9 bine yakın engelli vatandaşın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayan Abdülkadir Gülmez’e....

04 Aralık 2018 - 18:30

Kahramanmaraş’ta istikrarlı bir şekilde yürüttüğü Mavi Kapak Kampanyasıyla yaklaşık 9 bine yakın engelli vatandaşın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayan Abdülkadir Gülmez’e Tatlı Su Termal Otel Genel Müdürü Mehmet Uzun tarafından3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında teşekkür plaketi verildi.

Mavi Kapak kampanyasının yaşayan ismi Abdülkadir Gülmez, topladığı mavi kapaklarla 2012 yılından bu yana 8 bin 636 engelli vatandaşa umut oldu. Allah’ın rızasını kazanmak için gösterdiği örnek davranışı nedeniyle sadece Kahramanmaraş’ta değil tüm Türkiye’de “Engelli Dostu Adam” olarak bilinen Gülmez, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde en çok aranan isim oldu. Dağıttığı tekerlekli sandalye sayısıyla engelli kategorisinde faaliyet gösteren en büyük sivil toplum kuruluşlarını bile kıskandıran Gülmez’e engellilere yönelik taşıdığı hassasiyet ve onların mutluluğu için gösterdiği çaba dolayısıyla Tatlı Su Termal Otel tarafından teşekkür plaketi verildi.Gülmez’e plaketini Tatlı Su Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tatlı adına Genel Müdür Mehmet Uzun takdim etti.

UZUN: MAVİ KAPAK KAMPANYASINI SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİZ!

Plaket takdimi sonrası açıklamalarda bulunan Tatlı Su Termal Otel Genel Müdürü Mehmet Uzun, Mavi Kapak Kampanyasının yaşayan ismi Abdülkadir Gülmez’in engelli dostu olduğu için tebrik ettiğini belirterek; Gülmez’in sosyal sorumluk projelerine destek olmak istediklerini söyledi. Uzun, “Kahramanmaraş’ta mavi kapak kampanyasının kıymetli insanlar tarafından sağlıklı bir şekilde yürütüldüğünü basından da takip ediyoruz. Kadir Bey, bence taşıdığı bu hassasiyet yönüyle dünyada örneği olan tek insan. Birilerinin dertleriyle dertlenmek, birilerinin dertlerine çözüm olmak çok güzel bir şey. Asıl güzel olan bir iyilik yaparken; diğer insanları da bu iyiliğe ortak etmek. Kadir Gülmez Bey aslında burada bunu başarıyor. Biz Tatlı Su Termal Otel olarak Kadir Bey’in yürüttüğü bu kampanyayı sonuna kadar destekleyeceğiz. Aynı zamanda özellikle ortopedik engelli vatandaşlarımızı, sağlığına kavuşmaları noktasında şifalı sularımızın aktığı termal otelimizde ağırlayacağız. Bu projeyi de inşallah Kadir Bey ile beraber yapacağız. Gerek mavi kapak kampanyasında gerekse engelli vatandaşlarımızın rahatı ve sağlığı noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

“ENGELLİ VATANDAŞLARA SAHİP ÇIKMAK TOPLUMSAL GÖREVİMİZ”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu aktaran Engelli Dostu Kadir Gülmez ise engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çaba sarf ettiklerini belirterek şöyle konuştu: “Bugün, anlamlı bir gün. Bugün hayatı kısıtlı yaşamaya çalışan vatandaşlarımızın günü! Biz, onları olabildiğince rahat ettirmek için çalışıyoruz. Toplum olarak bunun bizim görevimiz olduğunu düşünüyoruz. Biz, mavi kapak kampanyasını başlatalı 6 yıl oldu. Aradan geçen bu süre zarfında yaklaşık 9 bine yakın engelli kardeşimizin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamışız. Bunu tek başımıza yapmadık. Bu kampanyaya gönül veren minik kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız, duyarlı vatandaşlarımız ve esnaflarımızla beraber yaptık. Bugün engelli kardeşlerimiz için üzülüyorum. Keşke hiç kimse engelli olmasaydı da böyle bir günü de hiç anmasaydık. Onları sadece bu özel günde sosyal medya hesaplarından kuru bir mesajla anmak yerine her zaman hatırlamalıyız.”

Kendisini bu anlamlı günde hatırlayan Tatlı Su Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tatlı ve otelin Genel Müdürü Mehmet Uzun’a teşekkür eden Gülmez, engelli vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve hayatını kolaylaştırmak adına her tür yardıma açık olduklarını söyledi. Gülmez, son olarak şunları kaydetti: “Allah’ım doğayı yaratırken, mucizeleriyle birlikte yaratmış. Kahramanmaraş’ımız da doğa harikası bir yer. Soğuk su kaynaklarında olduğu gibi sıcak ve şifalı su kaynaklarıyla da zengin bir yer. Çok güzel bir ılıcamız var. Ama son zamanlarda şifalı ve kaliteli sularıyla öne çıkan Döngele kaplıcalarımız da sağlık turizmine açıldı. Biz, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için onlara daha rahat bir ulaşım sağlamak için tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Tatlı Su Termal Otel de Allah’ın yarattığı şifalı sulardan insanların yararlanmasını sağlıyor. İnşallah tedavisi mümkün engelli vatandaşlarımızın buradan faydalanması için Tatlı Su Termal Otel Genel Müdürü Mehmet Bey’den söz aldık. Tabiki şifayı veren Allah, onlar sadece bir aracı. Ben kendilerine bu anlamlı günde bizleri onure ettikleri için teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo