Dünya şampiyonu eroğlu’na coşkulu karşılama

Dünya şampiyonu eroğlu’na coşkulu karşılama

Paralimpik Dünya Yüzme Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Milli paralimpik yüzücüsü Beytullah Eroğlu memleketi Kahramanmaraş’ta coşkulu ile karşılandı.

17 Aralık 2017 - 21:52

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesiyle gerçekleştirilen karşılama töreni Kahramanmaraş Havaalanı’nda gerçekleştirildi.

Beytullah Eroğlu’nu Kahramanmaraş Havaalanı’nda Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Tutlu, Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aliihsan Kabakcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Genel Sekreter Yardımcısı Harun Buz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan ile Eroğlu Aile, spor camiası, sporcular ve vatandaşlar karşıladı.

Konvoy oluşturularak şehir merkezine getirilen Dünya Şampiyonu Beytullah Eroğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine geldi.

Belediye girişinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından karşılanan Beytullah Eroğlu, başkanlık makamına geçti.

Burada bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “ Beytullah Kardeşimizle gurur duyuyoruz. Beytullah kardeşimiz Aziz Milletimizi en iyi şekilde temsil ederek Ayyıldızlı Al Bayrağımızı göndere çektirip İstiklal marşımızı okuttu. Türk Milleti adına gurur verici bir olay. Türkiye’deki ve dünyadaki engelli kardeşlerimize de çok iyi bir örnek oldu. Moral, motivasyon oldu ve en iyi rehabilitasyon oldu.

İnsanlar hayattan umudunu kesmemeli. Beytullah kardeşimizi herkes örnek almalı. Sadece engelli kardeşlerimiz değil, aziz milletimizin tüm fertleri örnek almalıdır. Zorlukların nasıl aşıldığını, hayatta nasıl üstesinden gelinebildiğinin, Türkiye’de en iyi örneği Beytullah kardeşimiz. Bunu kendisi en üst seviyede örneğini göstermiştir.

Emeği geçen hocalarına ve çocukluktan beri kendisini yetiştiren ailesine teşekkür ediyoruz. Kendisini bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

İnanın ki bu motivasyon Türkiye’mizi daha da güçlü hale getirecek. Bireyler bu motivasyonla engelleri aşmanın ne kadar kolay olduğunu görecekler. Dediğim gibi bu sadece engelli kardeşlerimiz için değil toplumun tüm kesimi için örnek bir motivasyon bu başarı. Başarılarının devamını diliyoruz. 2020 Olimpiyatlarında olimpiyat şampiyonluğu bekliyoruz. Tüm Kahramanmaraş halkı adına söylüyorum. Beytullah kardeşimiz için fiili ve kavli dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstererek destek vereceğiz ve 2020 olimpiyatlarında Beytullah Kardeşimizi olimpiyat şampiyonu olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Erkoç açıklamasının ardından Dünya Şampiyonu Beytullah Eroğlu’na 2 adet Cumhuriyet Altını hediye ederek tebrik etti.

Dünya Şampiyonu Beytullah Eroğlu ise bu konuda elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo