Dulkadiroğlu’nun Sosyal Tesis Atağı Sürüyor

Dulkadiroğlu’nun Sosyal Tesis Atağı Sürüyor

Her ay yeni bir sosyal tesisi hizmete açan Dulkadiroğlu Belediyesi, Peynirdere mahallesinde yapımını tamamladığı çok amaçlı sosyal tesisi görkemli bir törenle hizmete sundu.

04 Kasım 2017 - 16:44

Sosyal tesisler bakımından bölgesini zenginleştirmeyi sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, Peynirdere mahallesinde yapımını tamamladığı sosyal tesisi hizmete açtı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tesis ataklarının süreceğini söyledi.  Başkan Okay, özellikle kırsal mahallere yapılan sosyal tesislerin bu bölgelerde yaşayan vatandaşların yaşam standardını yükselttiğini ifade etti.

DULKADİROĞLU’NUN TAŞI TOPRAĞI ALTIN OLDU

Başkan Okay, açılışta yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yaklaşık üç buçuk yıldır sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu süre içerisinde de bütün kırsal mahallelerimizi, şehir merkezimizi ve tüm Dulkadiroğlu ilçemizi değiştirip dönüştürdük. Ortaya koyduğumuz projeler de bu değişimi net bir şekilde görmekteyiz.  Dulkadiroğlu ilçemizin taşı toprağı altın oldu. İnşallah bu değer artışını sürdüreceğiz. Büyükşehir yasasıyla birlikte bu mahallerimizin hizmet alamayacağı yönde bir görüş vardı. Bu konuda bizleri çok fazla eleştirenler oldu. Ancak göreve geldiğimiz ilk aylardan itibaren bu düşüncenin yersiz olduğu net bir şekilde gösterdik. Kırsal mahallelerimizin aldığı hizmetler göz önünde. Bu hizmetler tüm olumsuzlukları çürüten birer eserdir. Şuanda Peynirdere mahallemiz şehir merkezindeki mahallelerle aynı standartlara sahiptir. Bu hizmetlerden Dulkadiroğlu sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşlarımız faydalandı. Zenginliğin en önemli kaynağı topraktır. Bizde bu toprağı zenginleştireceğiz sözünü vermiştik. Şuanda Dulkadiroğlu bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın toprakları değer kazandı. Biz bu yatırımlarımızı sürdüreceğiz ve vatandaşımızın toprağını zenginleştireceğiz.
SOSYAL TESİS ATAĞIMIZ SÜRECEK
Sosyal tesis ataklarının devam edeceğini kaydeden Başkan Okay, son olarak şunları söyledi: “Sosyal tesis atağımız devam edecek. Şuanda bölgemize toplamda 15 sosyal tesis kazandırmak için başlattığımız çalışmalarımız devam ediyor. Peynirdere ile birlikte 4’üncü sosyal tesisimizi açmış olacağız. Şuanda iki tane daha hazır olan sosyal tesisimiz var. Ayrıca 4 tane tesisimizin inşaatı hızla devam ediyor. Bunun dışında 2 adet sosyal tesis için planlamamız tamamlandı. Büyük mahallelerimizin sosyal tesislerini en kısa sürede hizmete sunacağız. Ben bu güzel eserde emeği bulunan tüm çalışanlarımıza ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Tesisimizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Başkan Okay’ın ardından selamlama konuşması yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Dulkadiroğlu Belediyesi’ne bölgesine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Okay’ın vatandaşına hak ettiği şekilde hizmet ettiğini aktaran Kılıç, Kahramanmaraş’a yapılan yatırımlarla ilgili de bilgilendirme konuşması yaptı.

Kılıç’ın ardından bir selamlama konuşması da Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak yaptı. Dilipak’ta tesise emek harcayan herkese teşekkür etti ve Kahramanmaraş’a ve Dulkadiroğlu’na yapılan yatırımları anlattı.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi ve açılış seremonisine geçildi.
Programa;  Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Kadir Okatan,Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Dulkadiroğlu Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo