DULKADİROĞLU’NDAN TEMİZLİK ÇALIŞMASI

DULKADİROĞLU’NDAN TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri Gençosman mahallesi 30003’ncü sokakta bulunan boş alanı temizleyerek uyarıcı levhalar astı.

14 Eylül 2019 - 09:47

İlçe sınırlarında bulunan boş alanları düzenli olarak temizleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Gençosman mahallesinde bulunan boş alanları temizleyerek uyarıcı levhalar astı. Vatandaşların hayvansal atıklarla kirlettiği alanları özenli bir şekilde temizleyen Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, vatandaşların aynı alanları kirletmemesi için de uyarılarda bulundu.
Konuyla ilgili değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların çevre temizliği konusunda daha hassas davranmasını rica etti. Boş alanların çöplük olarak değerlendirilmemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Okay, bu konuda belirledikleri yerlerin kullanılmasını tavsiye etti.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmayı şu şekilde sürdürdü: “Tertemiz bir Dulkadiroğlu sloganıyla ilçemizin temizliğine çok dikkat ediyoruz. Bizlerin bu hassasiyetine vatandaşlarımızın da aynı duyarlılıkla karşılık vermesini bekliyoruz. Temizlik ekiplerimiz evsel atıkların yanı sıra vatandaşlarımızın boş alanlara döktüğü moloz ve hayvansal atıkları da büyük bir hassasiyetle temizliyorlar. Ancak bu boş alanların çöp olarak kullanılması doğru bir davranış değil. Ekiplerimiz bu alanlara uyarıcı levhalar asarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyorlar. Onların bu konuda daha hassas davranmaları ve ilçemizin temizliğine katkı sağlamalarını bekliyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel bir çevre bırakmak adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo