CHP’Lİ ALİ ÖZTUNÇ, SÖZLERİN TUTULMASI İÇİN HAREKETE...

CHP'Lİ ALİ ÖZTUNÇ, SÖZLERİN TUTULMASI İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Meclis Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde Göksun’da seçim dönemlerinden önce iktidar partisi tarafından verilen ama bir türlü icraata dökülmeyen sözleri gündeme getirdi.

25 Eylül 2019 - 16:09 - Güncelleme: 25 Eylül 2019 - 16:19

Önergesinde yaklaşan kış mevsimi öncesi doğalgazdan çamurlu yollara, öğrencilerin yurt sorunundan Göksun merkezde acil polikliniği olmamasına kadar pek çok problemin çözüm beklediğini belirten CHP’nin Atom Karıncası Ali Öztunç, her seçim öncesi bol keseden verilen sözlerin tutulmasını ve vatandaşların mağduriyetinin biran önce giderilmesi istedi.

“GÖKSUN HALKI VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASINI BEKLİYOR!”

Öztunç’un önergesi aynen şu şekilde;

2013 yılından beri her seçim döneminde Göksun ilçemize doğalgaz sözü verilmekte ancak seçim bittikten sonra koltuklarına oturan yöneticiler bu verilen sözleri unutmaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş mitinginde 2019 yılında Göksun ve Çağlayancerit ilçelerine doğalgaz verileceğini söylemiş, aynı sözü 31 Mart seçimlerinde Kahramanmaraş’a gelen Bakan, Milletvekili ve belediye başkan adayı da bu kış Göksun doğalgaza kavuşacak sözü vermesine rağmen doğalgaz verilmemiştir.Göksun halkı verilen sözlerin yerine getirilmesini ve ilçenin sorunlarının çözülmesini beklemektedir.

Buna istinaden;

Göksun halkına verilen doğalgaz sözü neden yerine getirilmemektedir? Yerine getirilemeyecekse neden Göksun halkı beklentiye sokulmaktadır? Göksun doğalgaza ne zaman kavuşacaktır?

Yağışlı havalarda, KavşutGüldağıyolu, Ericak-Karatut-Tombak yolları çamurdan geçilmez bir hal almaktadır. Bu yolların ne zaman yapılması planlanmaktadır?

Göksun’da üniversite öğrencilerinin barınacağı yurt yok, daha önceki senelerde KYK tarafından kiralanan ve yurt olarak kullanılan bina boş durmaktadır. Barınma sorunu yaşayan bazı öğrenciler okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Daha önce yurt olarak kiralanan bu bina yurt olarak neden tekrar kiralanmamıştır? Kredi Yurtlar Kurumunun Göksun’a bir öğrenci yurdu yapılması yönünde bir çalışması olacak mıdır?

Göksun Devlet Hastanesi İlçe dışında olduğundan vatandaşlar gitmekte zorlanmaktadırlar. Tansiyon, ilaç yazma ve ilk müdahale gibi ön sağlık hizmetleri için Göksun merkeze bir acil polikliniği açılması zorunluluk haline gelmiştir. Göksun merkeze acil polikliniği açılması yönünde yetkililerebir talimatınız olacak mıdır?

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin Nişanesidir”
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin...
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
https://www.alexa.com/siteinfo