BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde verilecek olan yaz kurslarının kayıtları başladı.

11 Haziran 2019 - 16:45

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kurs Merkezi’nde yaz dönemi kayıtları 10 Haziran 2019 günü başladı.

KAMEK bünyesinde İl Özel İdare Kurs Merkezi ve Necip Fazıl Kısakürek Kurs Merkezi olmak üzere iki ayrı yerde verilecek olan kurslarda kayıt tarihi 21 Haziran 2019 günü sona erecek.

Necip Fazıl Kısakürek Kurs Merkezi’nde verilecek olan kurslar; Türk Halk Oyunları, Keman, Kağıt Rölyef ve Tekzip olarak belirtilirken, Özel İdare Kurs Merkezi’nde ise; Ney, Keman, Ud, Kanun, Klarnet, Ritim(Darbuka, Def, Bendir), Makyaj Yapma Teknikleri ve Makreme Çanta Yapma olarak açıklandı.

Öte yandan yine KAMEK bünyesinde gençlere yönelik GENÇ KAMEK olarak verilcek olan kurslara kayıtlar ise yine 21 Haziran 2019 günü sona erecek.

GENÇ KAMEK Özel İdare Kurs Merkezi’nde verilecek olan kurslar; Ney, Keman, Ritim ve Takım Tasarım olarak belirlenirken bu kruslara 8-16 yaş arası kayıtlar alınıyor.

Aynı şekilde Necip Fazıl Kısakürek Kurs Merkezi’nde ise yine 8-16 yaş arasında GENÇ KAMEK bünyesinde verilecek kurslar ise; Keman, Türk Halk Oyunları, Ahşap Boyama ve Kalem İşi (Desen Tasarımı) olarak açıklandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde verilmekte olan kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Necip Fazıl Kısakürek Kurs Merkezi için 0344 215 40 40 nolu telefondan, Özel İdare Kurs Merkezi için de 0344 221 66 16 nolu telefondan bilgi alabilirler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo