BÜYÜKŞEHİR FARKINDALIK OLUŞTURDU

BÜYÜKŞEHİR FARKINDALIK OLUŞTURDU

Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında farkındalık oluşturma amacıyla Büyükşehir Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde etkinlik düzenlendi. Programa katılan minikler kedi ve köpeklerin yemek kabını elleriyle doldurdu.

05 Ekim 2019 - 11:10

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Korum günü kapsamında Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde bir etkinlik düzenledi. Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Düzenlenen programda eğitimci ve öğrencilere, rehabilitasyon merkezinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Onlarca Çocuk Katıldı

Program kapsamında ayrıca çocuklar kedi ve köpeklerin yemek kaplarını elleriyle doldurdu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, “Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Canlılar bize emanet. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Öğretmen ve öğrenciler ise önemli bir farkındalık oluşturan etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo