BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE TUTUMLULUK DERSİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE TUTUMLULUK DERSİ

Kısa adı KADEP olan Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin okullarda öğrencilere yönelik verdirdiği değerler eğitimi tüm hızıyla devam ediyor.

03 Aralık 2018 - 17:33

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği Milli ve manevi değerleri okul ortamına yansıtarak uygulamak ve pekiştirmek, öğrencilerin bu değerlere bağlılıklarını artırmak, iç motivasyonlarını geliştirmek ve iletişim becerileri yüksek bireyler yetiştirebilmek amacıyla 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılından itibaren uygulamaya başlanan KADEP kapsamında bu yıl da yeni öğretim müfredatına giren değerler eğitimi çerçevesinde her ay bir ana değer 2  de alt değer olmak üzere toplamda 24 değer belirlenmiş olup bu değerler çerçevesinde okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Daha önce Nurhak, Ekinözü ve Elbistan ilçelerindeki okullarda verilen eğitimlerde sahne alan Salman Kapanoğlu, kullandığı mizahi bir dille öğrencilere Kasım ayının değeri olan tutumluluk üzerine eğitimler vermişti.

Kasım ayının son haftasında Andırın İlçesinde verilen değerler eğitiminde öğrencilerle bir araya gelen Salman Kapanoğlu Tutumluluk üzerine eğitim verdi.

Verilen eğitimden oldukça memnun kalan öğrenciler, bu eğitim seminerinde sıkılmadıklarını ve konu işlenişinin mizahi bir dille olmasından dolayı daha rahat anlaşıldığını ifade ederek bu tür eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo