BÜYÜKŞEHİR’DEN DOSTLUK MAÇI

BÜYÜKŞEHİR'DEN DOSTLUK MAÇI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü alt yapı sporcuları ile İsmail Kurtul İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri dostluk maçında bir araya geldi.

12 Nisan 2018 - 10:44 - Güncelleme: 12 Nisan 2018 - 11:02

İsmail Kurtul İlkokulu Halı sahasında gerçekleştirilen dostluk maçına ilişkin bilgiler veren İsmail Kurtul İlkokulu Müdürü Kazım Bozkurt, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime ve spora yaptığı yatırımları takip ettiklerini ifade ederek: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü alt yapı sporcuları okulumuza gelerek dostluk maçı yaptılar. Bundan dolayı oldukça memnun olduk. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin eğitime ve spora olan katkı ve desteklerini takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ederek başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu inancıyla yola çıktıklarını ifade eden Müdür Yardımcısı Coşkun Tehçi ise: “Öğrencilerimizin böyle bir maça çıkmaları çok güzel oldu. Sporun dostluk ve kardeşlik olması münasebetiyle çocuklarımız kaynaştılar. Bu tür faaliyetlerin hem çocuklarımızın hem de şehrimizin spor geleceği için çok iyi bir sonuç olacağı kanaatindeyim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dostluk maçının mimari İsmail Kurtul İlkokulu 2-B sınıfı Öğretmeni Hatice Nur Okutucu ise, çok mutlu olduklarını ifade ederek: “Bu hafta okulumuzda sınıflar arası futbol müsabakaları haftası idi. Büyükşehir Belediyemizden ricada bulunduk ve bu maçı oynamayı kabul ettiler. Çocuklarım adına çok mutlu oldum. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Beye çok teşekkür ediyorum. Bizim ricamızı kırmayarak bu dostluk maçının oynanmasına vesile oldu ve çocuklarımı çok mutlu etti. Bundan dolayı kendisine ve diğer ilgililere çok teşekkür ediyorum” diye konuşarak bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesinden yana olduklarını söyledi.

Maçın sonunda her iki takımının oyuncularına Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo