BÜYÜKŞEHİR’DEN 2 AKÜLÜ ARABA

BÜYÜKŞEHİR’DEN 2 AKÜLÜ ARABA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi iki vatandaşa daha akülü arabasını teslim etti.

15 Mayıs 2019 - 21:09

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi iki vatandaşa daha akülü arabasını teslim etti.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Altınova Mahallesi’nde yaşayan Bilal ve Ali Kazcı kardeşler doğuştan bedensel engelli oldukları için evden dışarı çıkamıyorlardı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne akülü araç için müracaat eden Kazcı ailesine akülü araçları Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından hediye edildi.

İki adet akülü araba tesliminde doğuştan bedensel engelli olan Bilal ve Ali Kazcı kardeşlerin gülüyor olması görülmeye değerdi.

Akülü araba tesliminde bir açıklama yapan Başkan Güngör: “Bugün Altınova Mahallemizde Engelliler Haftası dolayısıyla Ali ve Bilal kardeşlerimize birer hediye getirdik. Bu hediyeler onların hayatlarını kolaylaştıracak. Burada anne ve babalarına da çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten özveri ile bu yavrularımızın bakımlarını gerçekleştiriyorlar. Bu hediyeler onların hayatını kolaylaştıracak ama bütün sorunları halletmiyor. Ancak günlük hayatlarında çok ciddi bir kolaylık sağlayacak. Hayırlı olsun diyoruz. Başka talepleri de oldu özellikle burada merdivenden çıkma konusunda. O konuda da daire başkanımız bakıyor, düz girebilecek şekilde bir ortam oluşturulması hususunda gerekeni yapacağız. Ben kendilerine hayırlı olsun diyorum.

Bu kardeşlerimiz kalpleri pırıl pırıl iki insan. Biz de belediye olarak destek olmaya çalışıyoruz ve destekleyeceğiz her zaman. Bize düşen bir şey olursa, belediyemizin sosyal hizmetler daire başkanlığımız her zaman kendilerinin emrinde. Ben kendilerine hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Akülü arabalarına kavuşan Ali ve Bilal Kazcı kardeşler ise mübarek Ramazan gününde çok mutlu olduklarını ve çifte bayram yapacaklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve diğer ilgililere teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo