Biz Bize Yeteriz Türkiye Kampanyasına Örnek Destek

Biz Bize Yeteriz Türkiye Kampanyasına Örnek Destek

MÜSİAD Üyeleri adına Sami KERVANCIOĞLU ve kampanyayı başlatan KYS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin AZAPLIOĞLU yaptığı ortak açıklama da...

01 Nisan 2020 - 17:38

MÜSİAD KAHRAMANMARAŞ Başkanı Sami KERVANCIOĞLU;

Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ‘’Biz bize yeteriz Türkiye ‘’ kampanyasına üyemiz KysCatering’in üstlenmiş olmasıyla şube üye şirketlerimiz ile acilen aksiyon alarak imkanlarımız dahilinde destek olma seferberliği başlattık. KysCateringYön.KuruluBaşkanı.Metin AZAPLIOĞLU tarafından geliştirilen  projeye  üyelerimizde duyarlı davranarak sorumluluk duygusu ile hemen harekete geçmişlerdir.

Başta  KysCatering olmak üzere  MÜSİAD Yerel ÜstKurul Başkanımız TOSİ A.Ş Adına Sn.Ahmet ŞEKERLİ, KERVAN Lezzet Gurubu ve ALPEDO, Aday Ambalaj, Erdoğan Ticaret, Harita Park, Margaz A.Ş, Naturel Enerji, Saf Mensucat ve Yonce Metal Tekstil üyelerimiz, ve şehrimizin iş dünyasından Orhan Komisyonevi,  AhirdağMuhiddinoğulları, Celfinoğulları, Çağlar Baharat firmalarıyla bu zor dönemde devletimizin yanında yer alarakimkanlarını seferber etmişlerdir.ve MÜSİAD adına destek olan bütün firmalarımıza teşekkür ediyorum.

KysCateringYön.Krl.Bşk. Metin AZAPLIOĞLU ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti;  

Bildiğiniz üzere Covid-19 ‘la mücadele kapsamında işletmeciliğini yaptığımız KYK Avşar Kız Yurdu Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve KSÜ Tıp Fakültesi sağlık çalışanları için barınma ve dinlenme yurdu ilan edilerek yeme-içme ihtiyaçları  devletimiz tarafından karşılanmakta idi. Biz KYS Catering olarak yurtta kalan sağlık çalışanlarımızın yeme-içme ihtiyaçlarını MÜSİAD üyesi işadamlarımızın da destekleri ile tamamen bedelsiz olarak karantina süresince karşılayacağız.

Sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu dönemde KysCatering ve Üyesi Bulunduğum MÜSİAD olarak, kendi hayatlarını riske ederek evlerine gitmeden yoğun şekilde mesai yapan sağlık çalışanlarımıza hizmet etmekten ve devletimize bir nebzede olsa yardımcı olabilmekten büyük onur duyuyoruz ve Cumhurbaşkanımızın dediği gibi

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE diyoruz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo