BİRLİĞİMİZİN TEMEL TAŞI YAŞLILARIMIZDIR

BİRLİĞİMİZİN TEMEL TAŞI YAŞLILARIMIZDIR

Aile bireylerinin birlik ve beraberliği için çeşitli faaliyetler yapan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, en yaşlı üyelerini ziyaret ederek anlamlı bir mesaj verdi.

08 Nisan 2019 - 14:27

Kahramanmaraş’ta geniş bir aile topluluğunu bir araya getirmek amacıyla kurulan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, birlik ve beraberlik faaliyetleri kapsamında başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tekir ve Köseli mahallelerinde ikamet eden ve Müdürler ailesi olarak bilinen topluluğu bir araya getiren Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, çeşitli aktivitelerle aileyi bir arada tutuyor.
Bu faaliyetler kapsamında kadın kolları ailenin en yaşlı üyelerini ziyaret ederek hasbihal etti. Dernek Başkanı Av. Celal Kara, bu faaliyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneğin gençleri geleceğe hazırladığını aktaran Kara, yaşlılar konusunda da aynı öz veriyle faaliyet gerçekleştirdiklerini aktardı.
Kara, bu anlamlı organizasyondan dolayı Kadın Kolları’na ve üyelerine teşekkür etti.
Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara’da gerçekleştirdikleri faaliyet hakkında bilgiler verdi. Ailenin en yaşlı bireylerinden olan 70 yaşındaki Şerife Kara’yı evinde ziyaret ettiklerini dile getiren Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara, bu ziyaretlerin önemine değindi.
Kara, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Derneğimizin kadın kolları olarak bir çok faaliyete imza atıyoruz. Ancak bunların içerisinde en çok kıymet verdiğimiz hiç şüphesiz yaşlılarımıza yaptığımız ziyaretlerdir. Bu ziyaretlerde genç kardeşlerimiz yaşlılarımızın tecrübelerinden istifade ediyorlar. Ayrıca ailemizin köklü tarihini bu değerli büyüklerimizden öğreniyoruz. Onların ihtiyaçları ile ilgili de gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ben bu etkinliklere katılan tüm üyelerimize ve bizlere olan desteğinden dolayı değerli başkanımız Av. Celal Kara’ya teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo