Başkanlar Mutfak Müzesi’nde Buluştu

Başkanlar Mutfak Müzesi’nde Buluştu

Dulkadiroğlu’nun geleceğini inşa eden Başkan Necati Okay, geçmişin tecrübelerinden faydalanmak amacıyla eski belediye başkanlarıyla Mutfak Müzesi’nde bir araya geldi.

20 Kasım 2017 - 14:15

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Görevlerini başarıyla yapan ve Kahramanmaraş’ın gelişmesi için büyük çaba harcayan değerli başkanlarımızın tecrübesinden faydalanmak için böyle bir toplantı organze ettik” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş’ta belediye başkanlığı yapan Hacı Ali Özel, Ahmet Uncu, Ali Sezal ve Mustafa Poyraz ile bir araya gelmek amacıyla istişare toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz hafta sonu Mutfak Müzesi’nde düzenlenen istişare toplantısına şehir dışında olan Hacı Ali Özel katılmazken, Ahmet Uncu, Ali Sezal ve Mustafa Poyraz hazır bulundu.
Dulkadiroğlu’nun geleceğini şekillendirecek hizmetlere imza atmak adına önemli çalışmalar yapan Başkan Okay, bu noktada geçmişten ders ve tecrübe edinmek adına eski belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Mutfak Müzesi’nde gerçekleştirilen toplantıda eski belediye başkanları tecrübelerini anlatırken, ilçenin gelişimi ve kalkınması adına neler yapılabiliri tartıştı.
Toplantı sonrasında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu gibi istişare toplantılarını önemsediğini kaydetti. Eski belediye başkanlarına bu anlamlı toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Hizmet sürecimizde yaptığımız ve yapacaklarımız projeler hakkında eski belediye başkanlarımızla birlikte bir istişare yaptık. Değerli başkanlarımızın tecrübelerinden faydalanmak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Ortaya koyduğumuz ve koymamız gereken projeler hakkında onların görüş ve önerilerini aldık. Bunun Kahramanmaraş’ımız için çok önemli olduğunu biliyoruz. Kıt kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirme adına da bu istişarenin önemli olduğunu düşünüyorum. Değerli başkanlarımız her türlü birikimlerini ve deneyimlerini bizlerle paylaştılar. Kendilerine bu davetimizi kırmayarak bizlerle bir araya geldikleri için çok teşekkür ediyorum.”

“BİLMEDİĞİMİZ KONULARI BİRİNCİ AĞIZDAN ÖĞRENDİK”

Başkan Okay’ın ardından konuşan eski belediye başkanı Ali Sezal, ise şunları aktardı: “Siyasetten artık uzaklaşmış fakat halkın içerisinde olan insanlarız. Bundan dolayı da tabi ki bizlere de eleştiriler ve öneriler gelmektedir. Bundan dolayı Necati başkanımız bizleri Kahramanmaraş’a kazandırdığı güzel bir eser olan Mutfak Müzesi’nde bizleri ağırladı. Kahramanmaraş’ımızın menfaati nedeniyle böyle bir istişare çalışması yapmak son derece önemlidir. Neler doğru, neler yanlış bunları tartıştık. Belediyeyi tenkit etmek için işin içerisinde olmak gerekir. Bilmediğimiz bu konularla ilgili de başkanımız bizleri bilgilendirdi. Başkanımızın anlattığı konulardan son derece memnun oldum. Bazı şeyler yapılıyor, çok geniş bir ufuk olduğunu da gördüm. Ben başkanımıza bu güzel düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

KAHRAMANMARAŞ’IN GELECEĞİ TURİZMDE SAKLI

Sezal’ın ardından konuşan eski belediye başkanı Ahmet Uncu’da toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti: “Öncelikle Necati başkanıma böyle güzel bir düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. Sokakta bizleri tanıyan vatandaşlarımız yeni yöneticilerin bizlerin fikirlerinin alınıp alınmadığını sorguluyordu. Biz de bu düşünceye karşılık yöneticilerin yoğun programlarından bahseder ve fırsat bulunamadığını dile getirirdik. Ancak Necati başkan bu düşünceyi yerine getirerek bizlerle bir istişare toplantısı yaptı. Ben bunun devam edeceği inancındayım. Benim bu istişarede sayın başkana tavsiyem şunlar oldu; Belediyecilik çalışmalarında en öncelikli hizmet imardır, ardından ulaşım ve turizm gelmektedir. Özellikle turizmin Kahramanmaraş için çok büyük bir kazanç olacağını düşünüyorum. Necati başkanımız bununla ilgili gerekli adımları atıyor. Bugün içerisinde bulunduğumuz mutfak müzesini ve bu gibi konakları onararak turizmin hizmetine sunuyor. Ben kendisine bu düşüncelerimize kulak verdiği için teşekkür ediyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo