BAŞKAN OKUMUŞ; HİZMETE KALDIĞI YERDEN DEVAM

BAŞKAN OKUMUŞ; HİZMETE KALDIĞI YERDEN DEVAM

Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, seçim sonuçlarının açıklamasıyla birlikte yeniden Türkoğlu Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından seçim ofisi önünde sevinç gösterileri yapıldı.

01 Nisan 2019 - 22:30

Ellerindeki meşaleleri yakan partililer çalan davulzurna eşliğinde halay çekerken, partililer omuzlarına aldıkları Belediye Başkanı Osman Okumuş’a sevgi gösterisinde bulundu.

Aldığı rekor oyun ardından eşi ve çocuklarıyla birlikte seçim ofisi önünde vatandaşlara seslenen Başkan Okumuş, 10 yıl Beyoğlu Belde Belediye Başkanlığı ve 5 yılda Türkoğlu Belediye Başkanlığı yaptığını belirterek konuşmasında, “Beraber yürüdük, biz bu yollarda, beraber ıslandık, yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda, bana her şey sizi hatırlatıyor, bana her şey Türkoğlu’nu hatırlatıyor…

Türkoğlu’luhemşehrilerim, AK Parti İlçe Başkanım, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanım, bize gönül veren çok değerli dostlarım. Tarihi bir finalle Cumhur İttifakının AK Parti Belediye Başkanı olarak seçildim. Yaklaşık 5 aydan beri aday adaylığı süreci ile birlikte, son iki aydır. Adaylığım süresince sizlerin hep desteğini gördüm. Hep gözlerinize, yüzlerinize baktım. Neden, çünkü 31 Mart’tan sonra yürüyeceğim insanlar sizlersiniz. Allah razı olsun.

Gece gündüz demeden yanımızda durdunuz. Bu seçim çok önemliydi. Hem Türkoğlu’muz için, hem Türkiye’miz için. Öyle güzel ismimiz var ki. Türkoğlu ilçemiz, Türkoğlu Türk, Osman Okumuş gibi bir Başkanı ikinci dönem sizlerin sayesinde seçti.

Sizler herşeye layıksınız, çünkü sizler hizmetten yan oy kullandınız. Gönül Belediyeciliği ile sizlerin gönlüne girdiğimizi düşüyoruz. Bunun için bize oy veren değerli seçmenlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Onları her zaman başımızın üstüne taç edeceğiz. Onları her zaman seveceğiz. Hizmeti isteyenle, istemeyenin aynı olmadığını Türkoğlu gösterdi, 44 mahalle gösterdi. 44 Mahallenin hepsine can kurban.

Önümüzdeki beş yılda projeler yaptık.44 Mahallemiz ve Türkoğlu’muza güzel hizmetler götüreceğiz. Çünkü biz hiçbir zaman yalan konuşmadık. Hiçbir zaman iftiralara kafamız çalışmadı. Bizim tek kafamızın çalıştığı hizmet hizmethizmet. Cumhurbaşkanımızın sevgisi bize yeter, Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçelinin bize sevgisi yeter. Hizmetin devamı olarak tekrar almış olduğumuz bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğim. Bu davaya gönül vermiş tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo