BAŞKAN GÜNGÖR ÖĞRENCİLERLE BİR ARADA!

BAŞKAN GÜNGÖR ÖĞRENCİLERLE BİR ARADA!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı program dönüşü karşılaştığı öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ardından gençlerle otobüs yolculuğuna çıkan Başkan Güngör, daha sonra 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde öğrencilerle çay içti. Aziz Sancar Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri gençlerin sorularını da yanıtlayan Güngör, lise anılarından da bahsetti.

15 Ekim 2019 - 15:31

Karşılaştığı öğrencilerle otobüs yolculuğu yapan ardından 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde sohbet eden Başkan Güngör, “Gençlerimizin daima yanındayız. 100. yıl etkinliklerimiz kapsamında bu yıl 6.’sını gerçekleştireceğimiz Kitap ve Kültür Fuarımıza tüm gençlerimizi, hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

Otobüs Yolculuğu ve Sohbet

Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 17-27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Kitap ve Kültür Fuarı’na tüm gençleri davet etti. Güngör, “Okul çıkışlarına denk geldiğimiz öğrencilerimizle otobüs yolculuğu yaptık. 15 Temmuz Millet Bahçemizde çay içtik, sohbet ettik. Gençlerimizin daima yanındayız. Bu vesileyle 100. yıl etkinliklerimiz kapsamında bu yıl 6.’sını gerçekleştireceğimiz Kitap ve Kültür Fuarımıza tüm gençlerimizi, hemşerilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo