BAŞKAN GÜNGÖR ELBİSTAN’DA GEZİ VE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN GÜNGÖR ELBİSTAN’DA GEZİ VE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Elbistan İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

09 Temmuz 2019 - 12:36

Teşekkür ziyareti için Elbistan’da vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Başkan Güngör, Cuma Namazı’nı Elbistan Ulucami’de kılmasının ardından esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti ve hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “Elbistan ilçemizde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizin sıcak gönülleriyle karşılaştık, kucaklaştık. Gönüllerinin sıcaklığıyla ikram edilen çay eşliğinde Elbistan'ımızı konuştuk” dedi.

Elbistan’da gezi ve incelemelerine devam eden Başkan Güngör Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hizmet binası ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ek hizmet binasında incelemelerde bulunarak yöneticiler ve personellerle görüşerek burada birimlerin yaptığı çalışmalara ilişkin birim yöneticilerinden bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde piknik yapmaya gelen vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Güngör: “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Elbistan'ımıza kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizde incelemelerde bulunduk. Birçok ilgi alanına hitap eden Millet Bahçemizin hemşehrilerimiz ve özellikle gençler tarafından rağbet görmesi ekip olarak bizleri sevindirdi” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo