BAŞKAN ERKOÇ’TAN KANDİL MESAJI

BAŞKAN ERKOÇ’TAN KANDİL MESAJI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç müminlerin baharı üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

07 Mart 2019 - 12:05

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç müminlerin baharı üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Erkoç’un mesajı şöyle: “İdrak edeceğimiz Regaib Kandili ile bir kez daha Rabbimizin bizlere sunduğu bereket ve rahmet dolu üç aylara ulaşmış, on bir ayın sultanı Ramazan'ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan huzur ve kardeşliği daha da pekiştirdiğine inanıyorum.

Regaib Kandili aynı zamanda Rabbimizin rahmet ve ihsanının bollaştığı bir gecedir. Bu gece her zamankinden daha fazla Cenab-ı Allah'a yaklaşma gayretinde bulunmak gerekir. Ümit ediyor ve inanıyoruz ki, Regaip Kandili'nde yapılan dualar kabul olunur. Cenab-ı Hakk kullarına bu gece engin rahmetiyle mukabele eder. O sebepledir ki kandili vesile bilerek kendimiz, ailemiz, ülkemiz ve tüm insanlık için iyilikler temenni etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo