BAŞKAN BOZDAĞ; EĞİTİMCİLER VE MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BİR...

BAŞKAN BOZDAĞ; EĞİTİMCİLER VE MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Pazarcık Belediyesi tarafından düzenlenen 2018 Mart Ayı Yerel Yönetimler Eğitimciler ve Okul Aile Birliği ve Mahalle Temsilcileri İstişare Değerlendirme Toplantısı yapıldı. 

02 Nisan 2018 - 19:16

Pazarcık Belediye Hizmet binasında iki ayrı oturumda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Pazarcık Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün, Pazarcık Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Karabudak, Okul Müdürleri, okul aile birliği başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

Pazarcık Belediyesi tarafından gerçekleşen toplantıda katılımcıların taleplerini dinleyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Eğitimciler ve Okul Aile Birliği toplantısında madde bağımlılığı konusunda uyarılarda bulunarak, Belediyenin eğitime verdiği destekleri anlattı. 

Gerçekleşen ikinci toplantıda Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Mahalle Temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Bozdağ; “Ülkemiz 2023 hedeflerine hızlı bir şekilde ilerliyor düşmanlarımız ülkemizin gidişinden memnun değil onların istek maruzlarına boyun eğmiyor yılmadan ve durmadan ilerleyişimize devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi ülkemizi bölmek parçalamak isteyenler var içimizden onlara destek olanlar var vatan hainleri düşmanlarımızla kol kola girmiş halde bizim teşkilat mensuplarımız mahalle başkanlarımızın sandık kurullarımız üyelerimiz ile hep birlikte sahada olmamız gerek kurulan tuzakları yapılan oyunları halkımıza anlatarak bu tuzakları oyunları bozmamız gerekiyor. Ekonomik yönden saldırılar dâhil ülkemize zarar veremeyen düşmanlarımız her zaman tetikte su uyur düşman uyumaz derler bizde uyumayacak uyanık olacağız. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Yerel Seçimlerde el ele kol kola çalışarak iktidarın nimetleriyle buluşturduğumuz Pazarcık'a hak ettiği  hizmetleri getirmeye devam edeceğiz" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo