ANDIRIN YENİKÖY’ÜN ESKİ ŞEBEKESİ YENİLENİYOR

ANDIRIN YENİKÖY’ÜN ESKİ ŞEBEKESİ YENİLENİYOR

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Andırın İlçesi Yeniköy(Azgıt) Mahallesinde içme suyu şebekesini yenilemek için çalışma başlattı.

13 Eylül 2017 - 15:56

 

Mahallenin mevcut içme suyu şebekesinde kayıp kaçak oranın yüksek olması ve bundan dolayı içme suyu kaynaklarının yeterli gelmemesi üzerine şebeke hattı çalışması başlatıldı. Çalışmalar kapsamında toplam 7000 metre şebeke hattı yapılacak. Mahallenin arazi şartlarının zorlu olmasına nedeniyle yer yer kırıcı kullanılarak yürütülen çalışmaların eylül ayı içinde tamamlanarak mahalleye uzun yıllar hizmet verecek düzenli bir şebeke oluşturulması hedefleniyor.

MUHTAR’DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

Yeniköy Mahalle Muhtarı Süleyman Avcı: ’’20 yıldır su yetersiz geliyordu. Benim muhtarlığım döneminde 9-10 kaynaktan su takviye ettik ama nüfusun artmasından dolayı yine de yetersiz kalıyordu. Çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a, KASKİ’ye ayrıca teşekkür ederim. Mahallemizde büyük kayalar olması nedeniyle çalışmalar zor da olsa kırıcı yardımıyla ilerlemektedir. Yapılacak işler köy adına faydalı olacaktır’’diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo