ANADOLU’NUN EN BÜYÜK KİTAP FUARI AÇILIYOR!

ANADOLU'NUN EN BÜYÜK KİTAP FUARI AÇILIYOR!

Kahramanmaraş 6. Kitap ve Kültür Fuarı’nın 17 Ekim Perşembe günü açılışının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Güngör, “Tüm hemşerilerimizi ve çevre illerimizi Kitap ve Kültür Fuarımıza davet ediyorum” dedi.

16 Ekim 2019 - 17:33 - Güncelleme: 16 Ekim 2019 - 17:42

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 100. yıl etkinlikleri kapsamında 6. Kitap ve Kültür Fuarı’nın 17 Ekim Perşembe günü 11.00’da açılışının gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Güngör, “Hazırlıklarımızı tamamladık. 100. Yıl etkinlikleri kapsamında bu yıl 6.’sı yapılacak Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarımız açılıyor. Edebiyat ve şiirin başkenti şehrimiz Anadolu’nun en büyük kitap fuarına ev sahipliği yapacak. 10 gün devam edecek fuarımızda 260’tan fazla yayın evi ve yazarımız kültür sanat dostlarıyla buluşacak. Bu kapsamda tüm hemşerilerimizi ve çevre illerimizi kitap fuarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Ünlü Yazar ve Şairler Bu Fuarda

Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilecek Kitap ve Kültür Fuarı’nda 250 yayın evi Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM)’nde olacak. 17 – 27 Ekim tarihleri arasındaki etkinlikler kapsamında ünlü yazar ve şairlerin katılımıyla imza günleri, söyleşi ve konferanslar gerçekleştirilecek. Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan program takviminehttp://kitapfuari.kahramanmaras.bel.tr/ linkinden ulaşılıyor.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin Nişanesidir”
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin...
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
https://www.alexa.com/siteinfo