AK PARTİ’Lİ ÜNAL: "HEPİMİZİN ORTAK AMACI,...

AK PARTİ'Lİ ÜNAL: "HEPİMİZİN ORTAK AMACI, TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRMAK" 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde cami temel atma törenine katıldı 

22 Ekim 2018 - 21:53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Hepimizin ortak amacı, Türkiye’yi ayağa kaldırmak. Türkiye’yi ülkeler içerisinde en öne geçen ülke yapmak" dedi. 
Ünal, Elbistan’da, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hacı Hasan Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile hayırsever vatandaşların katkısı ile 3 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği Hacı Hasan Camii'nin temel atma törenine katıldı. 
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’ın yaptırdığı duanın ve kurban kesilmesinin ardından konuşan Ünal, “Hükümette valisi, kaymakamı bu milletin önünde yürüyen Recep Tayyip Erdoğan’ın istikametinde ve ardından yürüyoruz. Hepimizin gayesi, amacı, istikameti ortak. Hepimizin ortak amacı, Türkiye’yi ayağa kaldırmak. Türkiye’yi ülkeler içerisinde en öne geçen ülke yapmak. Bizim şehirlerimiz dünyanın şehirleri ile yarışacak. Bizim gençlerimiz dünyanın gençleri ile yarışacak. Ve Türkiye tarihte hak ettiği yeri alacak. Bunun için ne yapıyoruz? Her birimiz mahalle mahalle, şehir şehir bulunduğumuz yerde kim var diye? sorulduğunda; sağına soluna bakılmadan fert fert ben varım diyoruz” dedi. 
Elbistan ve Afşin ilçelerinde doğalgazın meşalesini bugün ateşleyeceklerini ifade eden Ünal, “Yol çalışmalarımız devam ediyor. 26’nın üzerinde okul yapmış bitirmişiz. Birkaç eksiğimiz var onları da en kısa zamanda tamamlayacağız” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo