AK PARTİ’DE DEBGİCİ BAYRAĞI TESLİM ALDI..

AK PARTİ’DE DEBGİCİ BAYRAĞI TESLİM ALDI..

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni AK Parti Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş İl Başkanı olarak atanan Ömer Oruç Bilal Debgici, düzenlenen törenle Ahmet Özdemir’den başkanlık görevini devraldı.

27 Şubat 2018 - 17:29

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine yeni İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Degbici, görevi devir eden eski İl Başkanı Ahmet Özdemir, eski yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Bayrağı devralan AK Parti yeni İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debcici devir-teslim töreninde bazı hususlara değindi.

Debgici, “Genel Merkezimizin inisiyatifi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle bayrak değişimi bir bayrak değişimi oldu. Bugüne kadar görevi layıkı ile başarıyla aldığı günden itibaren daha üst düzeyde götüren ve üzerine çok şeyler koyan ve çok güzel çalışmalarda bulunan Ahmet Özdemir başkanımızdan cumartesi günü görevi Biz devraldık. Ben burada kendisine ve ekibine özellikle 24 Aralık 2015’ten bu yana gayret gösteren tüm İl Teşkilatı mensuplarımıza o günden bugüne bu 2 yıllık bir zaman zarfında onlara ve daha öncesinde AK Parti kurulduğu günden bu yana gayret gösteren çalışan tüm teşkilat mensuplarımız da canı gönülden teşekkür ediyorum. Bir Hakkı teslim etmek lazım Ahmet Özdemir başkanımız bu işi Başarılı bir şekilde götürmüştür. Çok güzel şekilde idaresini yapmıştır. Biz de onu ilçe başkanı olarak görevimizi o günden bugüne en güzel şekilde çalıştık ve gayret gösterdik. AK Parti’de dava önemlidir koltuklar makamlar gelip geçicidir. Ben her konuşmamda şunu söylemişimdir, ”Kendi ilçe kongre mi yapılacağı zaman da genel merkezimiz bize diyebilir ki, Seçimden sonra da şu an her şey değişebilir için teşekkür ediyoruz. Sizi şimdilik istirahat alıyoruz” Ama görev her zaman verilebilir ki bunu örnekleri Kahramanmaraş siyasetinde çok üst düzeyde temsil edilen kişilerde de görülmüştür bunun da kamuoyuyla biliyordur. Dolayısıyla ben Ahmet Özdemir başkanı bundan sonraki hem Çalışma hayatında hem siyasi hayatında da daha güzel başarılara imza atacağını daha iyi yerlere derece inancındayım. Rabbim yolunu açık eylesin tüm teşkilat mensubu kardeşlerimin yolunu açık eylesin. Görevi devralan kardeşlerime de bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti eski İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise, “Alemlerin rabbine hamd ediyorum. Çünkü bu şerefli makamda, bu şerefli davada görev aldık. İnşallah bundan sonra Ömer başkanımız daha iyi bu görevi yerine getirecek. Bizim işimiz, bizim görevimiz bize verilen talimatı yerine getirebilmek. Bundan sonra bize Ömer başkanımız talimat verecek. Onun verdiği talimatlarla bu davaya nasıl katkı sağlayabilirsek onu sağlamaya devam edeceğiz. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Hem bugüne kadar ki arkadaşlığı ve İlçe Başkanlığı hemde bundan sonraki görevinden sonra İnşAllah başarılır olur. Bunu canı gönülden istiyorum. Çünkü Ömer başkanımızın başarılı olması demek davamızın burada daha güçlü olması demektir. Ve Cumhurbaşkanımızın orada daha güçlü hareket etmesi demektir. Onun için biz onun destekçisiyiz ve yardımcısıyız Allah’ta onun yardımcısı.“ diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle...
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
https://www.alexa.com/siteinfo