Abyb Yönetimi Ankara’da Toplandı

Abyb Yönetimi Ankara'da Toplandı

Anadolu Basın Yayın Birliği, Başkentteki ilk Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

19 Kasım 2019 - 00:27 - Güncelleme: 19 Kasım 2019 - 00:34

Anadolu Basın Yayın Birliği Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısı, Denizli, İstanbul, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Adana, Trabzon, Tokat, Malatya, Kahramanmaraş, Ağrı, Van şube başkanları, Bölge başkanları ve Genel Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile ilk kez Ankara’da yapıldı.

Toplantı ile ilgili olarak bilgi veren Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkan Yardımcısı Yakup Orakçı, “Başkanımız Salih Ergül’ün başkanlığında yaptığımız toplantıda gelecek döneme ilişkin yol haritamızı belirledik” dedi.

Yakup Orakçı yaptığı açıklamada, “2009 yılında Denizli'de kurulan Anadolu Basın Yayın Birliği son yaptığı olağanüstü Genel Kurul Kararı ile Genel Merkezini Ankara'ya taşıdı. Medyaya gönül veren, vatandaşların sesini geniş kitlelere ulaştıran meslektaşlarımızın sorunlarını çözmeye yönelik kamuoyu oluşturma gayreti içerisindeyiz. Son dönemde gerek ulusal medya gerek yerel medya ciddi sıkıntılarla boğuşmaktadır. Bu sıkıntıları, problemleri kimse tek başına çözemez. Anadolu Basın Yayın Birliği olarak sorunların üstesinden gelebilmek için birlik içerisinde hareket ediyoruz. Bu birliktelikten sonuç çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Birlik merkezinin Ankara’ya alınmasının sorunları çözme noktasında önemli bir adım olduğunu ifade eden Yakup Orakçı, “Mücadelemize destek veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo