ABYB’DEN 1. GELENEKSEL AŞURE ŞENLİĞİ!

ABYB’DEN 1. GELENEKSEL AŞURE ŞENLİĞİ!

Anadolu Basın Yayın Birliği ve İsmetpaşa mahallesi Dedezade caddesi esnaflarının desteğiyle, Muharrem Ayı aşure şenliği düzenlendi.

21 Eylül 2019 - 12:37

Sponsorluğunu Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın yaptığı aşure şenliği cadde esnaflarının da desteğiyle düzenlendi.

ABYB Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Güney Doğu ve Akdeniz bölge başkanı Ayhan Akyol, ABYB Kahramanmaraş il başkanı Ebru S. Akkurt ve ABYB yönetim kurulunun katılımlarıyla Cuma günü saat 14:00’de başlayan aşure şenliği cadde esnaflarının ve siyasilerden; Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Ak Parti tanıtım medya başkanı Hakan Dereli, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Cesur ve Kadın Kolları başkan yardımcısı Ebrar Kayalı, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Halide Deniz Akben, Cumhuriyet Halk Partisi Tanıtım Medya Başkanı Salman Özdemir’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Aksu TV Genel Yayın Yönetmeni Erol Öner, İl Kültür Turizm Başkanı Seydi Küçükdağlı aşure programına katılım gösterdiler.

Günün anlam ve önemine değinen Akparti Milletvekili Ahmet Özdemir Şunları söyledi; Muharrem ayı bolluk,bereket,ve birlikteliği temsil eder. bu ayda aşure yapmak mahalle köy ve kentlerde esnaflarımız, insanımız manevi değerlere önem gösterirler. bu doğrultu da Abyb Başkanı ve yönetimine buradaki esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi..

Abyb Başkanı Ebru Sema Akkurt,  muharrem ayında aşure yapmanın manası dostlukların pekiştiği komşuluk ilişkilerinin daha da sıklaştığı bir gün olduğunu, tüm dost ve esnalara teşekkür ettiğini dile getirerek emeği olan tüm meslektaşlarım ve esnafımızın hayrı kabul olsun dedi.

Dualarla, dileklerle ve birliktelikle düzenlenen aşure şenliği çay ikramı, sohbetlerle ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
https://www.alexa.com/siteinfo