ABYB’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ!

ABYB’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ!

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş Şubesi’nin yeni Başkanı Gazeteci Ebru Sema Akkurt oldu.

01 Ağustos 2018 - 11:12

Bir süredir ABYB Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevini yürüten Gazeteci Mehmet Fiskeci, 30 Temmuz Pazartesi günü yapılan Olağanüstü Kongre’nin ardından Başkanlık görevini Gazeteci Ebru Sema Akkurt’a devretti. Tek liste ile gidilen kongrede Şube Başkanı Ebru Sema Akkurt olurken; Gazeteci Ayhan Akyol Başkan Yardımcısı, Gazeteci Kenan Onaran Genel Sekreter, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Yazı İşler Müdürü İlker Yiyen Saymanlık görevine getirildi. Haber Hanesi İmtiyaz Sahibi İlhan Gökalp Durmuş, Anadolu Press Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muttalip Akkuş ve Kahramanmaraş’ın yıldızı parlayan sanatçılarından Neslihan Baltacı da Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yer aldı.

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan ABYB Kahramanmaraş Şube Başkanı Ebru Sema Akkurt, yeni yönetimin basın camiasına ve Kahramanmaraş’a hayırlı olması dileklerinde bulunarak şöyle konuştu: “Öncelikle Olağanüstü Kongremizde şahsıma ve ekibime destek veren bütün üyelerime teşekkür ederim. Basın sektöründeki arkadaşlarımız çok iyi biliyor ki Kahramanmaraş basınının birikmiş bir yığın sorunu var. Ben ve ekibim, bu sorunlara neşter vurmak için bu göreve talip olduk. Bu sorunların çözümü için koşturacağız. Bizim üyemiz olsun olmasın bütün arkadaşlarımızın yanında yer alacağız. Yerel yönetimlerle sürekli istişare halinde olacağız. Basın sektörüne kontrolsüz girişlerle mücadele edeceğiz. Şu an itibariyle Kahramanmaraş’ta 200’ün üzerinde internet sitesi var. Bunların ancak 4’te 1’i kayıtlı. Kayıtsız çalışanlar, gerçekten bu işi hakkıyla yapan arkadaşların ekmeğini bölüyorlar. İşte biz bunlara fırsat vermeyeceğiz.”

AKYOL: BİZ, PROTOKOL CEMİYETİ OLMAYACAĞIZ!

ABYB Kahramanmaraş Şube Başkan Yardımcısı Ayhan Akyol ise yeni yönetimle çok güzel işler ortaya koyacaklarını belirterek; “Biz, ne tabela derneği ne de protokol cemiyeti olmayacağız” dedi. Kahramanmaraş’ta bir hevesle kurulan derneklerin tabela derneğinden öteye gidemediğini ve bir süre sonra koltuk savaşlarıyla kapanıp gittiğini hatırlatarak şu açıklamalarda bulundu: “Anadolu Basın Yayın Birliği’nin, Kahramanmaraş basınının birikmiş sorunlarını çözeceğine inancım tam. Güzel bir ekibimiz var. Ekibimizden kimse yerinde oturmayacak. Sürekli hareket halinde olacağız. Sürekli arkadaşlarımızın yanında yer alacağız. Meslektaşlarımızı bir araya toplayacağız.” (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo