49 AYRI DOSYADAN ARANAN CEZAEVİ FİRARİSİ TAVŞANLI’DA...

49 AYRI DOSYADAN ARANAN CEZAEVİ FİRARİSİ TAVŞANLI'DA YAKALANDI 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, bilişim suçları gibi 49 ayrı dosyadan aranma kaydı bulunan ve İstanbul Silivri Cezaevinden firari olan şahıs yakalandı. 

13 Temmuz 2019 - 19:04

Edinilen bilgilere göre, M.K.’nin Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından Tavşanlı Dağçeşme Mahallesinde bir hayvan çiftliğinde saklandığı tespit edildi. Emniyet Müdürlüğü tarafından söz konusu çiftliğe bir operasyon gerçekleştirildi. Başarıyla gerçekleştirilen operasyonda M.K. yakalandı. 
M.K.’nın, Şanlıurfa, Bursa, İstanbul, Gaziantep, Adana, İzmir, Kilis, Bingöl, Kastamonu, Kayseri, Antalya, Erzurum, Kütahya, Mersin, Kahramanmaraş, Konya, Eskişehir, Manisa illerinden toplamda 49 ayrı dosya ile ilgili arandığı öğrenildi. Şahsın bugüne kadar ağabeyinin kimliğini kullanarak kaçtığı belirlendi. 
Tavşanlı Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan şüpheli M.K., Tavşanlı Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tavşanlı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo