1920 MARAŞSPOR SALDIRIYA UĞRADI

1920 MARAŞSPOR SALDIRIYA UĞRADI

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden 1920 Maraşspor Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisanspor ile oynadığı maçta saldırıya uğradı.

06 Mart 2017 - 18:13

 

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden 1920 Maraşspor Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisanspor ile oynadığı maçta saldırıya uğradı.

 

Şanlıurfa Gap Arena spor kompleksi içerisinde bulunan Recep Kutluay Suni çim sahada oynanan maç öncesi  ısınmak için sahaya çıkan 1920 Maraşspor futbolcuları ve teknik ekibine kendini bilmez bazı 11 Nisanspor futbolcuları ve yöneticileri küfürler ederek saldırmaya çalıştılar. Tribünde bulunan ve 11 Nisanspor yöneticileri tarafından para ile tutulan taraftarlarda Futbolcularımıza, Teknik heyetimize ve Kahramanmaraş’ımıza ağır hakaretlerde bulunarak ve aralıksız küfürler ederek kafilemizi tahrik etmişlerdir. Müsabaka oynanırken soyunma odası önünde mücadeleyi izleyen yedek oyuncularımız ve kulüp personelimiz 11  Nisanspor yöneticileri tarafından devamlı tahrik edilerek küfürler edilmiştir. Mücadele karşılıklı ataklar ile 1-1 sona ererken, Soyunma odasına giden Futbolcularımıza ve Teknik heyetimize 11 Nisanspor Yöneticileri Saldırıda bulunmak isterken araya giren Polis Özel Timleri Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kalkanlar ile soyunma odasına götürdüler.

 

Futbolcularımız ve Teknik heyetimiz soyunma odasına girdikten sonra Küfür ve Hakaretlere devam eden Yöneticiler daha sonra Taşlı, Sopalı ve Su şişeleriyle kafilemize saldırmaya devam etmişlerdir.   Gap Arena Spor Kompleksi içerisinde bulunan takım otobüsüne saldırmak isteyen taraftarlar Polis tarafından engellenmiştir. 1 Saat stada mahsur kalan 1920 Maraşspor kafilesi alınan yoğun güvenlik önlemleri altında Trafik ve Polis Özel Tim Koruması altında Şanlıurfa çıkışına kadar konvoyla götürüldüler.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Kahraman Şehrimiz İçin Aşkla Çalışacağız”
Başkan Görgel: “Kahraman Şehrimiz İçin Aşkla...
Afşin'de Kaldırım İşgaline Son
Afşin'de Kaldırım İşgaline Son
https://www.alexa.com/siteinfo